Offerte voor Installatiebedrijf in Middelburg

Alle installatiebedrijf in Middelburg in 1 keer om een offerte vragen? Op Middelburgonderneemt vindt u 1 stuks installatiebedrijf voor een offerte! meer

Prijsopgave voor installatiebedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hier bij vraag ik een offerte aan voor het vervangen van mijn verwarming ketel met warm water voorziening . mijn huidige ketel is een NEFIT Economy HR van 2003.. De nieuwe een NEFIT Trendline hre 25. met een cw waarde van 4. Graag een prijs inclusief BTW, montage en afvoer van oude ketel. Met vriendelijke groet W.J.de Ruijter Boulevard Bankert 508 Vlissingen”

Aangevraagd op woensdag 11 oktober 2017

“Abi verzorgt de jaarlijkse controle van mijn cv-ketel. Deze ketel is inmiddels 15 jaar oud en ik ben de mogelijkheden aan het onderzoeken. Kies ik voor aanschaf van een nieuwe ketel of huur ik er een? Is het interessant om een zonneboiler aan te schaffen? Kunnen jullie mij daarover informeren? Momenteel heb ik een Nefit ecomline hr toestel. Qua verbruik van gas zit ik op 1400 kuub per jaar. Dus graag 1) kostenvergelijking huur versus koop 2) indicatie verbruiksgegevens van een nieuwe cv-ketel ten opzichte van de huidige ketel 3) afweging wanneer een zonneboiler aan te schaffen.”

Aangevraagd op maandag 15 oktober 2012

Aangesloten bedrijven