PonyExpress Ride by the Sea

Zin om lekker op buitenrit te gaan? Dit kan bij de PonyExpress! Bij aankomst staan de pony’s al klaar om samen met jullie op pad te gaan.

PonyExpress Ride by the Sea

Kinderfeesten, cursus pony verzorgen, pony wandelen, pootje baden en erop uit met school. De pony’s van de PonyExpress kijken er naar uit om jou een onvergetelijke dag te bezorgen! Voor meer informatie kijkt u op onze website www.ridebythesea.nl Onder het kopje PonyExpress. Tot snel ! Cursus pony verzorgen Ben jij helemaal gek van paarden en pony’s, maar ben je nog te jong voor de manege of sta je nog aan het begin van je paardencarrière? Dan biedt de PonyExpress jou een unieke cursus aan!

Kinderfeest Bij de PonyExpress beleef jij het onvergetelijke kinderfeest! Voel je een echte cowboy of cowgirl! Trek je laarzen aan, zet je hoed op en geniet samen met de pony’s van het buitenleven.

Schooluitje Even de school uit en een ander leven binnenstappen? Dat kan! Op onze prachtige westernranch krijg je het gevoel dat je in een andere wereld bent.

Pony wandelen Zin om lekker op buitenrit te gaan? Dit kan bij de PonyExpress!

Geplaatst op woensdag 10 mei 2017.

Over Ride by the Sea Guesthouse

Dit bericht is geschreven door Ride by the Sea Guesthouse. Het bedrijf valt onder recreatie uit Middelburg. Trefwoorden van Ride by the Sea Guesthouse uit Koudekerke : Zeeland, weekendje weg, familiewoning, zeeuwse kust, strand, groepsaccommodatie, vakantiewoning, Dishoek, Walcheren, strandvakantie, paardenvakantie, paardenvakantie zeeland, westernstore, pony rijden, paardenaccommodaties, overnachting met paard, paardrijden op strand, ponyexpress, western ranch.

Lees meer over Ride by the Sea Guesthouse.