Interborg keukens is verhuisd!

Klaar voor de start

Interborg keukens is verhuisd!

Na een flinke verbouwing en grote verhuizing is het dan zover, Interborg keukens is met een feestelijke opening klaar voor de start. Als we een rondje doen in de showroom zien we al snel dat hier geen standaard witte keukens worden verkocht, maar na een gesprek blijkt het al snel dat wat de klant wil voorop staat en als dat wit is, dan wordt het gewoon wit.

Maar een kleurtje is toch veel spannender?! Door samen te werken met Schröder Küchen en Nolte Küchen biedt Interborg keukens een groot assortiment aan, deze keukens zijn origineel en van topkwaliteit. In de showroom staat een diversiteit van modellen, een landelijke keuken die je zo in een boerderij zou tegen komen met daar schuin tegenover een strak robuust front met een betonlook. Keukens met een speciale touch zijn hier de normaalste zaak van de wereld, nergens word gek van opgekeken of gezegd dat er geen mogelijkheid is, er word samen gezocht naar oplossingen.

1 van de speerpunten van Interborg Keukens is dat ze de tijd nemen voor klanten en hun keuzes. Het adviseren en laten zien van de mogelijkheden doen ze dan ook met veel plezier.

Boven in de winkel is een showroom met maatwerk kasten, ook hier weer een grote diversiteit. Bent u op zoek naar een schuifdeur kast met de nieuwste trend “barndeuren” of heeft u in huis een plekje voor een walk in-closet? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden te zien en ontdekken in deze winkel dat u dat dit met eigen ogen even moet komen bekijken en ervaren.

Geplaatst op zaterdag 2 december 2017.

Over Interborg Keukens

Dit bericht is geschreven door Interborg Keukens. Het bedrijf valt onder keuken uit Middelburg. Trefwoorden van Interborg Keukens uit Middelburg : keukens op maat, kasten op maat, meubelmaker, nieuwe keuken, meubels op maat, tafels op maat, maatkeukens, keukenrenovatie.

Lees meer over Interborg Keukens.