Gezichtsmassage

Waarom een gezichtsmassage? Enkele weetjes...

Gezichtsmassage

Waarom een gezichtsmassage? Enkele weetjes...

Een gezichtsmassage is niet alleen erg ontspannend, maar zorgt ook voor een mooie en gezonde uitstraling. Met een regelmatige massage van het gezicht verminderen zelfs de fijne rimpels. Dat komt door de betere doorbloeding en de bevordering van de aan- en afvoer van afvalstoffen en voedingsstoffen. Maar dat is nog niet alles! Een gezichtsmassage doet meer….

De zachte aanraking stimuleert de hersenen om oxytocine aan te maken, ook wel het geluks- of knuffelhormoon genoemd. Hierdoor ervaar je minder stress en kom je tot rust. Daarnaast heeft het hormoon ook een positieve invloed op de ademhaling, spijsvertering, het zenuwstelsel en het geheugen. Kortom... een gezichtsmassage is effectief voor het hele lichaam.

Deze massage is ook te boeken als duo massage. Leuk om samen te doen met een vriendin, zus of moeder.

Geplaatst op donderdag 16 mei 2019.

Over Massagepraktijk RelaxZen4u

Dit bericht is geschreven door Massagepraktijk RelaxZen4u. Het bedrijf valt onder massage uit Middelburg. Trefwoorden van Massagepraktijk RelaxZen4u uit Middelburg : massagepraktijk, ontspanningsmassage, sportmassage, sportmassage voor de benen, spierbehandeling massage, hotstone massage, Thaise kruidenstempelmassage, Thaise massage, cupping massage, voetmassage, babymassage, kindermassage, gezichtsmassage, ADHD, ADHD-massage .

Lees meer over Massagepraktijk RelaxZen4u.