AD(H)D massage voor kinderen

Massage: Een mooie aanvullende ondersteuning

AD(H)D massage voor kinderen

NIEUW AD(H)D massage voor kinderen

AD(H)D: hyperactief, moeilijk concentreren, hooggevoelig, beweeglijk, impulsief, een druk kind. Maar ook een kind met zoveel mooie eigenschappen zoals gevoelig, sociaal, goede intuïtie, vindingrijk, humoristisch, creatief…. speciaal!

Dit zijn de kenmerken van onze “nieuwetijdskinderen”. Door de vele prikkels van alledag raken deze kinderen helaas “overbelast” en worden steeds drukker in het hoofd.

Onderzoek in Amerika naar effecten van massage op kinderen en jongeren heeft uitgewezen dat een vertragende, rustgevende massage hierop een positieve invloed heeft. Tijdens de massage wordt het stofje oxytocine aangemaakt. Het hormoon en de neurotransmitter oxytocine kalmeert het lichaam en er ontstaat rust in het hoofd. Dit kan de gevolgen van AD(H)D verminderen.

U wilt het beste voor uw kind en hem of haar zo goed als mogelijk begeleiden. Massage kan daarbij een goede ondersteuning zijn. Het kind ontvangt de massage, maar ook u als ouder wordt bij de massage betrokken zodat u thuis uw kind een korte massage kunt geven in situaties waarin dat gewenst is. Bijvoorbeeld voor het slapen gaan, bij ochtendstress, een spannend momentje of als het kind van school thuis komt.

Herkent u uw kind hierin of misschien uzelf en wilt u meer informatie over wat ik voor uw kind en/of u kan betekenen met deze massage? Neem dan gerust contact met mij op.

Warme groet, Massagepraktijk RelaxZen4u

Patricia Overweel ??

06-83872597 info@relaxzen4u.nl www.relaxzen4u.nl

Geplaatst op woensdag 2 oktober 2019.

Over Massagepraktijk RelaxZen4u

Dit bericht is geschreven door Massagepraktijk RelaxZen4u. Het bedrijf valt onder massage uit Middelburg. Trefwoorden van Massagepraktijk RelaxZen4u uit Middelburg : massagepraktijk, ontspanningsmassage, Thaise voetreflexmassage , massage voor de benen, spierbehandeling massage, hotstone massage, Thaise kruidenstempelmassage, Thaise massage, cupping massage, voetmassage, babymassage, kindermassage, gezichtsmassage, ADHD, ADHD-massage .

Lees meer over Massagepraktijk RelaxZen4u.