Verwachtingloosontwikkelen in Bergen Op Zoom

Coaching, training en counseling

Over Verwachtingloosontwikkelen

Verwachtingloosontwikkelen valt onder de rubriek coaching in Middelburg.

Ont-wikkelen is niets anders dan het omhulsel eraf halen. Als je dat wat de essentie van iets verbergt weghaalt, zal je vanzelf zien wat de kern van de situatie is.

Nadat je de kern hebt blootgesteld, is het veel makkelijker te zien wat "iets" is en hoe je daar verandering in kan brengen. Ont-wikkelen zorgt er dus voor dat iedere situatie eenvoudig wordt en overzichtelijker.

Waar we samen naar toe kunnen ontwikkelen? - Door anders te kijken - Contextueel (her)schikken - Toepassen van vaardigheden in welke situatie dan ook. - Transformeren

Verwachting-loos Ont-wikkelen: Het natuurlijke proces naar daar waar je wil zijn Niets van diepgaande formules of ingewikkelde in elkaar verstrengelde concepten. Gewoon en eenvoudig iets ont-wikkelen.

Ook op zakelijk gebied kan ik je helpen. Resultaat en Succes heeft voor een ieder een andere betekenis. Wat betekent resultaat en succes voor jouw bedrijf? Heeft het al een heldere definitie gekregen? Zodra je dit helder hebt, zal je met concrete stappen een richting innemen die op dat moment gewenst is. Tegenwoordig lijkt heel weinig zich nog van nature te ont-wikkelen.

Resultaat komt tegenwoordig niet van vanzelf. Analyse, gedragswetenschap en andere instrumenten worden ingezet om resultaten te behalen. Inmiddels geloof ik er in dat de enige wijze van het bewegen naar je resultaat, congruent moet zijn aan je eigen identiteit en authenticiteit.

Ik kan je helpen door middel van cursussen, workshops, training, educatie, analyse, consultatie, communicatie verder ontwikkelen en zelfkennis vergroten.

Ik werk niet plaatsgebonden. Particuliere en Zakelijke coaching is op locatie in de regio of op een andere gewenste locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

De kern van wat we doen staat beschreven in ons boek Verwachting-loos Ont-wikkelen Het boek is een leidraad voor de Persoonlijke Ont-wikkeling. U bestelt het boek via de website, klik hier rechts door.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39845389.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Verwachtingloosontwikkelen zijn o.a. :