VerteldT in Wessem

Kies voor VerteldT als je een luisterend oor zoekt, verbinding zoekt, kernwaardes concreet probeert te maken of rust zoekt.

Over VerteldT

VerteldT valt onder de rubriek coaching in Middelburg.

Als telt wat je niet kunt tellen! VerteldT

Je hebt een leuk leven, plezier, fijn gezin, leuke vrienden, ook op het werk gaat het voor de wind. Allemaal belangrijke dingen waar je tijd en aandacht aan besteed. En toch wringt daar die schoen!

Waar blijft de tijd? Voor je gevoel kom je steeds meer tijd te kort en lukt het gewoonweg niet om overal aandacht aan te schenken aan wat je zo belangrijk vindt. En je mist energie. Geen fut meer. het lijkt wel alsof het leuke leven dat je had zo door je vingers glipt.

Met heimwee kijk je terug op de tijd dat je jong en onbesuisd was: de wereld lag aan je voeten, de einder lag oneindig ver weg.

Come on, take a parachute and jump! Schud je verlangens wakker. Ben dat toffe mens!

Je kiest zelf je eigen weg. En welke weg je ook kiest, je zult merken dat het je leven verandert. De tijd die je geeft, krijg je in het kwadraat terug. Je bent welkom in mijn praktijk. Ik geef je graag een duw in de goede richting. Nooit dwingend en in alle rust neem ik je bij de hand om je bij je eigen inzichten te brengen.

Maak nu je afspraak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VerteldT uit de rubriek coaching uit Middelburg is gevestigd aan de Pastoor Janssenstraat 10 in Wessem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20793971.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij VerteldT zijn o.a. :