RT praktijk van der Meijden in Middelburg

RT praktijk van der Meijden: Remedial teaching.

Over RT praktijk van der Meijden

RT praktijk van der Meijden valt onder de rubriek opleiding uit Middelburg.

Het gezicht achter RT praktijk van der Meijden is Marianne van der Meijden. Marianne is een remedial teacher. Dit betekent dat Marianne een bevoegd leerkracht is die zich gespecialiseerd heeft als Master SEN (special educational needs).

Als doelstelling heeft Marianne om vakkundige en op maat gemaakte hulp te kunnen bieden aan leerlingen die vastgelopen zijn in het onderwijs.

RT praktijk van der Meijden geeft remedial teaching aan basisschoolleerlingen die moeite hebben met spelling, taal (begrijpend lezen en technisch lezen) en rekenen. Er zal een op maat gemaakt programma gemaakt worden voor deze leerlingen.

Daarnaast geeft RT praktijk van der Meijden ook bijles/huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het voortgezet onderwijs. Dit gaat om de vakken Nederlands en Engels. Andere vakken voor klas 1 en 2 worden aangeboden in overleg.

Ook is het voor leerlingen mogelijk om een workshops te volgen. De volgende workshops worden onder andere aangeboden: Analoog klokkijken, digitaal klokkijken en werkwoordspelling.

Heeft u een vraag aan RT praktijk van der Meijden? Neemt u dan contact op. U zal vriendelijk te woord worden gestaan.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

RT praktijk van der Meijden uit de rubriek opleiding uit Middelburg is gevestigd aan de Strandplevierhof 6 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51963831.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij RT praktijk van der Meijden zijn o.a. :