Ride by the Sea Guesthouse in Koudekerke

Ride by the Sea Guesthouse: Groepsaccomodatie Zeeland.

Over Ride by the Sea Guesthouse

Ride by the Sea Guesthouse valt onder de rubriek recreatie in Middelburg.

Van harte welkom op ons familiebedrijf, waar u zomers en 's winters bij Guesthouse Ride by the Sea terecht kunt voor een heerlijke vakantie, weekendje weg of bedrijfstraining/coaching, e.d. Een verblijf in deze mooie omgeving met nog steeds de meeste zonuren van Nederland, is een echte aanrader. Centraal gelegen op Walcheren, tussen Vlissingen en Zoutelande en ook nog zeer dichtbij Middelburg. Ride by the Sea beschikt over twee verschillende groepsaccommodaties. Een authentiek Zeeuws boeren huisje, een appartement en twee studio’s. Op slechts 800 meter van het Dishoekse strand is dit een mooie locatie voor uw verblijf. Vele families, gezinnen, vriendenweekend, fiets- en wandelgroepen, verenigingen, maar ook verenigingen weten ons jaarlijks te vinden aan de Zeeuwse kust. Een verblijf met uw hond en/of honden is in onze accommodaties ook toegestaan. Bij ons is het zelfs ook mogelijk om samen met uw paard(en) in een mooie omgeving te rijden en dicht bij het strand zijn. Een unieke mogelijkheid in Zeeland ! U bent dan bij Ride by the Sea aan het juiste adres. Wij bieden u een heerlijk geheel verzorgd verblijf aan,vlakbij het strand aan. De ruiterpaden liggen an ons bedrijf en binnen 15 minuten bent u bij het strand. We hebben mogelijkheden om uw paard(en) op stal te zetten, maar ook is het mogelijk om op ruime zandpaddock, met of zonder schuiltent, te boeken. Te combineren met een verblijf in één van onze accommodaties, wat zeer veel ruiters doen ! Ride by the Sea Guesthouse kan daarnaast nog diverse diensten aanbieden. Deze diensten ziet u hier terug: Western ranch, PonyExpress, paardenvakantie, Westernstore, cursus pony verzorgen en pony rijden.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ride by the Sea Guesthouse uit de rubriek recreatie uit Middelburg is gevestigd aan de Wielemakersbaan 6 in Koudekerke. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0118-553544.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Ride by the Sea Guesthouse zijn o.a. :

Nieuws van Ride by the Sea Guesthouse in Koudekerke

PonyExpress Ride by the Sea

PonyExpress Ride by the Sea

Zin om lekker op buitenrit te gaan? Dit kan bij de PonyExpress! Bij aankomst staan de pony’s al klaar om samen met jullie op pad te gaan.