Refresh Terneuzen in Terneuzen

Refresh Terneuzen | Stoom reinigen & auto interieur reinigen.

Over Refresh Terneuzen

Refresh Terneuzen valt onder de rubriek auto aanpassingen in Middelburg.

Bij Refresh Terneuzen zijn ze gespecialiseerd in het desinfecteren en reinigen van talloze spullen en oppervlaktes. Dankzij de professionele stoomapparatuur kan Refresh Terneuzen, zonder het gebruik van chemicaliƫn, uw eigendommen weer in het zonnetje zetten!

Refresh Terneuzen werkt met zijn apparatuur op locatie en kunnen dus op elke gewenste plek komen reinigen. Dat is makkelijk en snel geregeld. Door te kiezen voor Refresh Terneuzen, biedt u uw oude eigendommen en deels versleten oppervlaktes een tweede leven!

Door middel van hun stoom- en dieptereiniging kan Refresh Terneuzen ervoor zorgen dat uw eigendommen en/of oppervlaktes er weer uitzien als nieuw. Zo kunnen veel mensen nog lang genieten van de eigendommen die ze in de eerste instantie hadden afgeschreven. De reinigingsmethode bij Refresh Terneuzen is duurzaam verantwoord.

Refresh Terneuzen gaat in 3 stappen te werk:

- Stap 1 Wat mag Refresh Terneuzen behandelen? Maak een paar foto's van de te behandelen oppervlaktes en laat Refresh Terneuzen weten wat u schoongemaakt wilt hebben.

- Stap 2 Schoon werk is maat werk. Op basis van de door u aangeleverde informatie zal Refresh Terneuzen kijken wat de beste schoonmaak-oplossing is, en zal Refresh Terneuzen u voorzien van een passend voorstel.

- Stap 3 Alles weer schoon, op locatie. Nadat Refresh Terneuzen een passend voorstel heeft aangeboden, kunnen zij een afspraak maken op locatie op uw oppervlaktes wederom fris en schoon te krijgen. Snel en makkelijk geregeld.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Refresh Terneuzen uit de rubriek auto aanpassingen uit Middelburg is gevestigd aan de Bernardstraat 38 in Terneuzen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11846745.

Diensten en producten voor auto aanpassingen

Trefwoorden die horen bij Refresh Terneuzen zijn o.a. :