Praktijk Touching Soul in Kwadendamme

(hypno)therapie en coaching.

Over Praktijk Touching Soul

Praktijk Touching Soul valt onder de rubriek coaching in Middelburg.

Praktijk Touching Soul is de praktijk voor (hypno)therapie en coaching. Loopt u vast in uw thuissituatie of wilt u bijvoorbeeld graag stoppen met roken? Dan bent u bij Touching Soul helemaal aan het juiste adres! De drijvende kracht achter Praktijk Touching Soul is Lenny van Biemen-Joosse, hypnotherapeut en coach, trouw, loyaal en observerend.

De mogelijkheden;

* De helende reis

- Leren omgaan met angst/ schaamte/ verdriet - Opnieuw leren genieten van het leven/ goede keuzes maken - Meer innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht - Stimuleren van je zelfgenezend vermogen en vitaliteit - Uw persoonlijke kwaliteiten/ valkuilen/ overtuigingen leren kennen

* Thuisbegeleiding

- Ondersteuning bij opvoedkundige vragen

- Maatschappelijk werk

- Begeleiding voor gezinnen

* Hypnotherapie

- Hypnotherapie is een vriendelijke vorm van therapie welke ingezet kan worden voor bijvoorbeeld verslavingen, angst, pijnbestrijding en stress.

* Bezielingstraject

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Touching Soul uit de rubriek coaching uit Middelburg is gevestigd aan de Ridderhofstraat 29 in Kwadendamme. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46197289.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Touching Soul zijn o.a. :