LEV Coach Rosalie in Middelburg

Welkom bij LEV coaching | dé coach voor integrale leefstijl en vitaliteit.

Over LEV Coach Rosalie

LEV Coach Rosalie valt onder de rubriek coaching in Middelburg.

LEV is het Hebreeuwse woord voor hart. Het betekent durf, lef, moed. Het verwijst ook naar liefde en gevoel. Dé basishouding waar ik vanuit wil coachen!

Wil jij meer energie? Een gezond gewicht? Een betere stofwisseling? Hulp bij jouw leefstijl? Een betere vitaliteit? Op welke plek zet jij jezelf?

KETO is het antwoord. Ben je benieuwd wat dit inhoud en wat ik voor jou kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak middels het contactformulier op mijn website. Zie ook de heerlijke recepten van KETO op mijn website.

Ik ben Rosalie de Kraker-Bardolf en wat houd ik van Zeeland. Het geluid van de golven, de geur van de zee. Zwemmen in de zee en eindeloze wandelingen over dijkjes en bossen. Daar kan ik echt van genieten. Ik ga er dan alleen even op uit, mijn hoofd tot rust brengen. Ik ben getrouwd en ik heb drie tieners. Ik ben een hoog sensitief persoon, dus ik heb soms echt even een moment alleen nodig om te ont-prikkelen. Maar ook de drukte om mij heen met vrienden, gezin en kennissen (onder genot van muziek), vind ik heerlijk. En daarnaast ben ik veel bezig met eten, vooral gezond eten en hier krijgt mijn gezin ook veel van mee.

Mijn wandel met God en Jezus is voor mij belangrijk. Van daaruit beweeg en leef ik. En ik zeg bewust ‘wandel’, want geloof is voor mij geen religie maar relatie. Daar haal ik mijn waarden uit.

Sinds juni 2022 heb ik mijn diploma tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach behaald aan MARK Academy en startte ik mijn eigen coachingspraktijk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LEV Coach Rosalie uit de rubriek coaching uit Middelburg is gevestigd aan de Poelendaelesingel 12 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42344643.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij LEV Coach Rosalie zijn o.a. :

Nieuws van LEV Coach Rosalie in Middelburg

Ben jij je energieke,  authentieke zelf?

Ben jij je energieke, authentieke zelf?

Wil jij worden zoals God je bedoelt heeft?

Ben jij je energieke, authentieke zelf?

Ben jij je energieke, authentieke zelf?

Wil jij worden zoals God je bedoelt heeft?

Insuline resistentie

Insuline resistentie

Kun jij (makkelijk) een maaltijd overslaan?

Samenwerking en nieuwe locatie

Samenwerking en nieuwe locatie

Met ingang van 1 februari 2023 huur ik op de woensdag een ruimte en vanaf maart ook de donderdag in het Osteopatisch Centrum Middelburg.