Harrie Verkaik in Middelburg

Harrie Verkaik: Relatiegeschenken en sportprijzen.

Over Harrie Verkaik

Harrie Verkaik valt onder de rubriek kado winkel uit Middelburg.

Bij Harrie Verkaik kunt u terecht voor de mooiste relatiegeschenken en sportprijzen. Ook kunt u hier kerstpakketten bestellen.

Relatiegeschenken:

U kunt een keuze maken uit diverse relatiegeschenken, zo kunt u kiezen voor onder andere gegraveerde pennen, mooie bedrukte bedrijfskleding of servies. Ook kunnen de producten onbedrukt geleverd worden. Kunt u iets niet vinden? Neemt u dan even contact op.

Sportprijzen:

Ook kan Harrie Verkaik u in de sportprijzen een ruim assortiment aanbieden. Het is mogelijk om uw logo of afbeelding op een gekozen product te zetten. De sportprijzen kunnen worden voorzien van een plaatje die Harrie Verkaik voor u kan graveren.

Op de website kunt u een keuze maken uit diverse rubrieken. Hieronder ziet u deze rubrieken terug: Mints and sweets, mokken/glazen en diversen, lederwaren, bureau accessoires en feestpakketten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Harrie Verkaik? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Harrie Verkaik uit de rubriek kado winkel uit Middelburg is gevestigd aan de Industrieweg 9 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0118-638050.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Harrie Verkaik zijn o.a. :