Grace in Middelburg

Coaching, Healing, Training, Co-creatie, Art-projects.

Over Grace

Grace valt onder de rubriek coaching uit Middelburg.

Ik ben Grace Wilson en ik ben woonachtig in Goes. Na mijn dansopleiding werkte ik circa twintig jaar als danser, theatermaker en dansdocent. In die periode kwam ik erachter dat ik iets moest doen met mijn gevoeligheid. Op het platteland in Groningen, ontdekte ik een spiritueel centrum waar ik me onmiddellijk thuis voelde. Daar heb ik mijn spiritueel bewustzijn kunnen ontwikkelen en mijn hart nog meer kunnen openen. Inmiddels werk ik nu ruim veertien jaar in mijn praktijk waar ik verschillende diensten en producten ontwikkel.

Wat doe ik: -Coaching en reading Wij formuleren samen de hulpvraag en de doelstelling. Om deze twee dingen goed in beeld te brengen, voeren we gesprekken uit en doen we oefeningen. Op deze manier maak je een bewustzijns-ontdekkingsreis. Door verschillende werkwijzen aan te reiken, leer je je eigen weg te kiezen en te volgen. De gesprekken kunnen aangevuld worden met een walking-coaching (over duinen en strand) een healing en/of een reading sessie.

Healing In deze sessie werk ik met universele levensenergie die wordt doorgeven via de handen, hart en ogen. Op verschillende plekken in het lichaam zoals energiebanen en -punten, kunnen blokkades worden gemotiveerd en weggehaald. Hierbij proberen we gezamenlijk de innerlijke oorzaak te achterhalen, zodat je kunt werken aan de oorzaak van het probleem. Innerlijke pijn kan vervolgens losgelaten worden. Deze manier van behandelen werkt voor verschillende fysieke-, emotionele- en mentale klachten zoals hoofdpijn, buik- en gewrichtsklachten, eczeem, slapeloosheid, stress, burn-out en depressies. Vanzelfsprekend gaat het tijdens de sessie om meer dan alleen fysieke dingen. Healing werkt ondersteunend bij de persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Trainingen en workshops: Dit zijn groepssessies, waarbij de interactie en uitwisseling van belang zijn. Dit kan in een tijdsbestek zijn van een intensieve chakratraining/weekend(2 dagen) of een 7-weekse chakratraining. De Crystal-jaartraining is een intensieve opleiding over de wereld van kristallen en edelstenen.

Crystal-meditatie: Er zijn verschillende manieren om er achter te komen wat een steen voor jou kan betekenen, bijvoorbeeld een crystal-meditatie. Hierbij komt een kristal/steen aan bod, die ik van tevoren uittest. Zodra je met deze steen in je handen de meditatie ingaat, kun je op verschillende niveaus de energie van de kristal voelen d.m.v. tintelingen, warmte, kou, ontspanning, emotie. Je kunt de energie voelen stromen in je lichaam, je beter ontspannen, een betere aarding krijgen, je energie opladen, je focussen op een thema en nog veel meer. Bent u nieuwsgierig geworden neem dan een kijkje op mijn site voor meer informatie en de mogelijkheden.

7 Weekse Chakra-training: In deze 7-weekse training maak je je persoonlijke helende reis door de 7 chakra s. Naast de nodige theorie, leer je ook de energie van jouw chakra's kennen en voelen. Verschillende thema s komen aan bod, waardoor een proces op gang komt en waarin je begeleidt wordt.

Omgaan met emoties: Tijdens deze 2-daagse training leer je wat emoties zijn en hoe je deze kunt uiten, zodat ze je niet meer belemmeren, maar je juist in je kracht zetten.

Grace houdt op onregelmatige basis, praktijk in t Westlicht in Goes. Een afspraak van tevoren boeken is van belang. . Voor meer info kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Grace uit de rubriek coaching uit Middelburg is gevestigd aan de Lange Noordstraat 27 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54247308.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Grace zijn o.a. :