Capello Life Coaching in Middelburg

Life Coach | Loslaatcoach™

Over Capello Life Coaching

Capello Life Coaching valt onder de rubriek coaching in Middelburg.

Marie-José heeft haar coaching praktijk 12 geleden in Middelburg gevestigd. Ze biedt praktische handvatten om met de uitdagingen in het leven om te gaan. Met de nadruk op DOEN. De enige die jouw leven kan veranderen ben je immers zelf.

Er is, helaas ;-), geen uitknop om je malende gedachten te laten stoppen. Maar wat wél kan is de regie pakken over je gedachten. Dat is geen rocket science. Je moet alleen even weten hoe. Er wordt zo vaak en zo makkelijk gezegd: “Gewoon loslaten joh”. En we weten allemaal dat dat niet zomaar lukt. Marie-José leert jou hoe dat wel lukt.

Marie-José heeft geen 4 sessies nodig om te ontdekken wie jij bent en waar jouw valkuilen liggen. Dat is in de eerste sessie helder en je krijgt gelijk gouden handvatten om mee aan de slag te gaan.

Het gaat niet om oeverloos in je verleden graven. Je bent helemaal oké zoals je nu bent. Er is niets mis met jou. Je mag zijn wie je bent, zonder dat je je in allerlei bochten moet wringen om erbij te horen.

Je bent precies op het juiste moment op de juiste plaats in je leven. Van daaruit leert Marie-José je te leven vanuit jouw waarden in plaats van vanuit jouw conditioneringen.

Het gaat niet om wat er gebeurt in je leven, maar hoe je ermee omgaat. Uitdagingen zullen altijd blijven komen, voor iedereen,, dat is immers inherent aan het leven. Maar hoe fijn is het om een ‘gereedschapskistje’ te hebben waarmee je die uitdagingen aan kunt!

Download hier het gratis ebook ‘Nu is het Mijn tijd’ : https://jouwinnerlijkekracht.nu/nu-is-het-mijn-tijd-gratis-ebook/

Of vraag een gratis kennismakingssessie aan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Capello Life Coaching uit de rubriek coaching uit Middelburg is gevestigd aan de Klein Vlaanderen 11 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12454158.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Capello Life Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Capello Life Coaching in Middelburg

BLOG

BLOG

Die had ik niet zien aankomen