Beautysalon Infinity in Middelburg

Beautysalon Infinity: Kleinschalige, maar moderne salon.

Over Beautysalon Infinity

Beautysalon Infinity valt onder de rubriek schoonheidssalon in Middelburg.

Het gezicht achter Beautysalon Infinity is Marinca Haarbosch. In de kleinschalige maar moderna salon van Marinca zijn hygiƫne, persoonlijke aandacht en kwaliteit erg belangrijk. U ziet de kwaliteit terug in de producten die Beautysalon Infinity gebruikt en adviseert. De kwaliteit uit zich ook in de volledige aandacht die de klanten krijgen.

Beautysalon Infinity biedt naast diverse schoonheidsbehandelingen ook diverse nagelbehandelingen aan. Marinca is namelijk naast schoonheidsspecialist ook een gediplomeerd nagelstyliste.

Beautysalon Infinity werkt alleen op afspraak zodat zij elke klant zoveel mogelijk aandacht kan geven. Tijdens de behandelingen wordt de telefoon niet aangenomen.

De behandelingen die Beautysalon Infinity aanbiedt ziet u hieronder terug:

- Gelnagels zetten. - Handverzorging behandelingen. - Voetverzorging behandelingen. - Diverse gezichtsbehandelingen. - Massage behandelingen. - Losse schoonheidsbehandelingen.

Beautysalon Infinity werkt met de producten van Dermalogica. Dit merk focust zich op huidverbetering en streeft naar een mooie en gezonde huid voor iedereen. Wilt u ook ervaren wat dermalogica voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op voor een afspraak.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beautysalon Infinity uit de rubriek schoonheidssalon uit Middelburg is gevestigd aan de Nieuwe Vlissingseweg 366 in Middelburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54202042.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beautysalon Infinity zijn o.a. :