A Touch for Light in Middelburg

A Touch for Light uit Middelburg heeft geen profiel.

Wat doet A Touch for Light in Middelburg

A Touch for Light is een coaching uit Middelburg. Men is gevestigd aan de Duunmede 34. Het telefoonnummer van A Touch for Light in Middelburg is 06-46077296.

Is A Touch for Light in Middelburg uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Middelburgonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

A Touch for Light in Middelburg valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Middelburg levert onder andere :

Het gezicht achter A Touch for Light is Viviane van Tol. Tijdens een consult zal zij samen met jou vanuit vreugde en rust met de energie gaan werken om balans in jezelf te krijgen. Je zult dan ook inzicht krijgen in waar je staat op je levenspad. Zij zal door gebruik te maken van Zielen connectie, de Engelen, White Time healing of door het leggen van kaarten, samen met jou, je weer tot vreugde en geluk in je leven proberen te krijgen. Viviane werkt ook op afstand, waarbij zij gebruik mag maken van de Kosmische energie van kristallen en kruiden en van codes. Zij focust zich dan op een vooraf afgesproken tijdstip op jouw energie en krijgt zij te horen en te voelen wat zij kan en mag doen om jou te helpen. De gebruikte codes, kristal- en kruiden/bloemen energie, kunnen je helpen begrip te krijgen over jouw opdracht en doel in dit leven, over de fase waarin je ziel zich bevindt en je karma, litteken op je ziel en verder wat je nog nodig hebt om te groeien in dit leven. Hiervan stuurt A Touch for Light dan een verslag per e-mail of is er persoonlijk contact via Zoom, messenger of Skype. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching