Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Thaise kruidenstempelmassage

Deze maand extra aandacht voor de heerlijk warme Thaise kruidenstempelmassage! Wat kan deze massage voor jou betekenen?

In Thailand is de kruidenmassage een oeroude traditionele behandeling. De katoenen bundels met kruidenmixen waren ooit een geheim van de vroegere geneeskundigen.

De aroma's van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Door de aangename geur van de natuurlijke kruiden zullen vermoeide spieren en het hele lichaam ontspannen. De warmte van de kruidenstempels opent de poriën en deze ontgiften hierdoor. In combinatie met een massage ontspant het de spieren in het lichaam en stimuleert het de bloed- en lymfecirculatie.

De massage met de warme kruidenstempels is goed tegen oververmoeidheid, vervuiling in het lichaam, pijn, reumatische pijnen, stress en het stimuleert de bloedsomloop. Hij geeft een weldadig gevoel van totale rust en ontspanning.

Een Thaise kruidenstempelmassage is de perfecte massage voor wie gespannen, vermoeid of futloos is.

In de maanden januari en februari bied ik deze warme en verkwikkende massage aan voor € 45,- (60 minuten). In januari nog maar een paar plaatsjes vrij.

Profiteren van: Thaise kruidenstempelmassage ?

Bedrijf : Massagepraktijk RelaxZen4u
Contactpersoon : Patricia Overweel
Telefoonnummer : 06-83872597
E-mail adres : info@relaxzen4u.nl
Geldig tot : 29-2-2020

Reageren op deze aanbieding in Middelburg