Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

AANBIEDING THAISE VOETREFLEXMASSAGE

AANBIEDING THAISE VOETREFLEXMASSAGE

De Thaise voetreflexmassage is niet alleen heerlijk ontspannend maar heeft ook grote voordelen voor je gezondheid! Een kleine uitleg hoe dat zo komt..

De Thaise voetreflexmassage is een alternatieve geneeswijze waarbij de drukpunten op de voetzool met een massagestokje worden gestimuleerd. In de voet beginnen en eindigen 12 meridianen die in verbinding staan met de organen van het lichaam. Door het wrijven, drukken en kneden van de voeten ontspant je hele lichaam, je geest komt tot rust én de blokkades in de energiebanen worden opgeheven waarna de energiestromen weer op gang komen zodat de organen beter kunnen functioneren.

Graag wil ik je laten genieten van de effecten van deze mooie massage. Daarom bied ik hem in de maanden augustus en september aan voor € 40,- (ruim 60 minuten) of de deluxe versie met voetwassing en hoofd-nek-schoudermassage voor € 55,- (90 minuten). Deze massage is ook als duomassage te boeken.

Voor meer informatie over deze massage of het maken van een afspraak kan je mij bellen of appen op telefoonnummer 06-83872597.

Warme groetjes Patricia ??

Profiteren van: AANBIEDING THAISE VOETREFLEXMASSAGE?

Bedrijf : Massagepraktijk RelaxZen4u
Contactpersoon : Patricia Overweel
Telefoonnummer : 06-83872597
E-mail adres : info@relaxzen4u.nl
Geldig tot : 30-9-2019

Reageren op deze aanbieding in Middelburg